Documenten

Het dienstverleningsdocument is een document waarin wij in algemene zin beschrijven welke werkzaamheden wij voor je uitvoeren, en welke gemiddelde kosten wij hiervoor rekenen. Dit document ontvang je tijdens het eerste gesprek.

De tarieven die worden weergegeven in het dienstverleningsdocument, zijn gemiddelde tarieven. Het tarief kan vanwege de omvang van de werkzaamheden in jouw specifieke situatie hiervan afwijken. Voordat wij aanvangen met onze werkzaamheden, maken wij altijd heldere afspraken over onze beloning. Zo weet je altijd precies waar je aan toe bent!

Voor elke adviesvraag hebben wij een dienstverleningsdocument
Wij maken bij het dienstverleningsdocument onderscheid in drie soorten adviesvragen:

Je krijgt dus altijd het dienstverleningsdocument dat hoort bij jouw specifieke adviesvraag. Heb je vragen over ons dienstverleningsdocument, stel ze gerust.

Klachtenprocedure

Keerpunt Financieel Advies hecht zeer aan tevreden relaties en we werken daarom steeds aan de kwaliteit van onze dienstverlening. En toch: waar gewerkt wordt, kunnen fouten worden gemaakt en kunnen misverstanden ontstaan. Mocht je dus niet tevreden zijn over een van onze medewerkers, over onze dienstverlening of welk aspect van onze organisatie dan ook, dan nodigen we je nadrukkelijk uit om ons dat zo snel mogelijk te laten weten. Lees onze klachtenprocedure om te zien hoe dat werkt.

Dienstenwijzer

Op grond van de Wet Financieel Toezicht (WFT) zijn wij verplicht je, voorafgaand aan de totstandkoming van een financiële overeenkomst, bijgevoegde dienstenwijzer te verstrekken.

Bankierseed

De bankierseed is een beroepseed waarbij wij beloven “dat we onze functie integer en zorgvuldig zullen uitoefenen en daarbij het belang van de klant centraal stellen”. Download hier onze bankierseed.

Werkgeversverklaring

Download hier het model werkgeversverklaring.