Klanten over Keerpunt

Ik kan je veel vertellen over mijn dienstverlening, maar belangrijker is hoe mijn klanten die dienstverlening ervaren. Zij staan immers centraal!

 

Michel en Karin (Dieren) – 11 januari 2022

‘Aanrader: Esther werkt grondig, helder en maakt alles top in orde’

foto Michel en Karin (klant keerpunt financieel advies)

Wij zijn via mijn zus en zwager in contact gekomen met Esther. Omdat zij erg tevreden waren hebben wij ook een afspraak gemaakt. Esther gaat voor de grondige aanpak. Ze maakt je bewust van de financiële situatie en betrekt je heel goed bij het hele proces. Haar uitleg is helder en rustig. Ze neemt de tijd en gaat net zolang door tot alles top in orde is. Wij zijn erg tevreden over het advies en uiteindelijk oversluiten van onze hypotheek. Wij raden de samenwerking met Esther dan ook van harte aan.

 

 

 

 

Erika en Bram (Zutphen) – 25 november 2021

‘Esther beet zich er in vast. En ja hoor ze kreeg het voor mekaar….’

Via via zijn wij terecht gekomen bij Esther, en hadden vanaf het eerste gesprek al gelijk vertrouwen in haar. Laten we eerlijk zijn… Je moet toch je hele hebben en houden op tafel leggen. En bij ons zat het ook nog heel ingewikkeld in elkaar doordat mijn man afgekeurd is en over 12 jaar zijn pensioen krijgt! Maar Esther beet zich er in vast, wij hadden de hoop al n beetje opgeven eerlijk gezegd, maar ze probeerde het gewoon weer bij n ander.. En ja hoor ze kreeg het voormekaar…. Zoo blij want we kunnen nu ook nog de badkamer verbouwen… Eindelijk n wc boven en n nieuwe keuken en n nieuwe vloer! Esther super bedankt voor alles, en komen n volgende keer zeker terug bij jouw!!

Dennis & Naomi (Deventer) – 25 mei 2021

‘Als we in de toekomst weer verhuizen dan vragen wij haar zeker nog een keer’

Foto van Dennis en Naomi (klant van Keerpunt Advies)

Wij hebben nu voor de 2e keer ervaring met Esther Bos. Esther is een heel erg gemotiveerde en aardige vrouw die haar vak heel goed verstaat. Esther regelt het financiële plaatje van a tot z, wij zijn wederom heel goed geholpen en we zijn meer dan tevreden. Mochten we in de toekomst nogmaals willen verhuizen dan vragen wij Esther zeker nog een keer voor het financiële plaatje van de hypotheek!

 

 

 

 

Sylvia (Deventer) – 6 april 2021

‘Esther heeft alle geduld, is eerlijk en regelt alles voor je!!’

Ik heb net de vorige reviews gelezen en kan me daar helemaal in vinden.
Esther heeft mij heel goed geholpen op financieel gebied, o.a. hypotheek overzetten naar een andere bank, en ik weet nu wanneer ik kan stoppen met werken.
Esther heeft alle geduld is eerlijk en regelt alles voor je!! Voor vragen kan je altijd bij haar terecht tis nooit te veel.
Ze is echt goed in haar werk. Ik kan haar iedereen aanraden!!

Bij het nabespreken kreeg ik een heel boekwerk over hoe de situatie was, wat de wensen waren en hoe de situatie nu is. Zo’n zorgvuldig naslagwerk, ook om over jaren in terug te zien op een begrijpelijke manier.
Bij het afsluiten van de nieuwe hypotheek kreeg ik ook nog een práchtige bos bloemen van haar.
Kortom Esther nogmaals bedankt voor al je hulp voor nu en in de toekomst

 

Cobie (Zutphen) – 3 januari 2021

‘Esther is goed: helder, duidelijk en geen druk om te beslissen’

Ik was al een paar keer bezig geweest om te kijken of ik mijn hypotheek over kon sluiten. Steeds liep ik aan tegen de in mijn ogen hoge boeterente en dat schrok mij af. Tot ik van iemand het adres kreeg van Esther. We maakten een afspraak. Zij liet mij al snel de mogelijkheden zien, heel helder en duidelijk. Toch overviel het mij en ik wilde tijd om erover na te denken. Dat gaf ze mij ook. Toen het mij duidelijk was dat ik dit wilde, heb ik opnieuw contact opgenomen. Ik heb duidelijke voorstellen gekregen en ook de consequenties kwamen helder op papier. Inmiddels is mijn hypotheek overgesloten en ik ben er heel blij mee. Ik vind Esther heel goed, omdat ze helder en duidelijk is en geen druk op je legt om te beslissen. Bovendien komt alles op papier te staan. Je kunt het ten alle tijde nalezen.

José (‘s-Hertogenbosch) – 2 november 2020

‘Een financieel adviseur zoals deze zou moeten zijn’

Ik werd getipt door makelaar Hans van Rheen en ben iedere dag blij dat Esther Bos voor mij de hypotheek heeft geregeld. Ze is eerlijk (wat je niet altijd wilt horen) vakkundig en kent alle ins en outs. Ze regelt en stelt je gerust. Ze is een financieel adviseur zoals deze zou moeten zijn maar er helaas weinig te vinden zijn…..

Liesbeth (Rha) – 24 oktober 2020

‘Keerpunt maakt echt het verschil’

Bij diverse banken een poging gedaan om een passende financiering te krijgen maar zonder resultaat. Esther had écht oog voor onze bijzondere persoonlijke situatie, luisterde goed, en wist goed gedocumenteerd een betrouwbare financier te vinden waardoor onze woonwens in vervulling kon gaan. Zij heeft voor ons écht het verschil gemaakt.

Marcel en Christina (Dieren) – 1 juli 2020

‘Positief naar een toekomst kijken met weinig financiële zorg’

Nadat Esther 2 jaar geleden onze dochter prima geholpen heeft bij het krijgen van een hypotheek voor haar nieuwe woning, hebben wij in april contact met haar opgenomen i.v.m. het oversluiten van onze spaar hypotheek.
Waar wij dachten dat het lastig zou zijn om deze hypotheek open te breken en om te zetten naar een hypotheek met een veel lagere rente, zag Esther geen probleem.
Zij werkte soms tot in de late uurtjes om een gunstige rente te krijgen.
Vandaag bij de notaris alles ondertekend, zo blij, een lage maandlast en voor 30 jaar, wij kunnen positief naar een toekomst kijken met weinig financiële zorg.
We vertellen iedereen in onze omgeving dat we het zo getroffen hebben met haar.
Esther bedank voor alles  😁

Ine (‘s-Hertogenbosch) – 12 juni 2020

‘Zonder zorg kan ik nu heerlijk gaan genieten’

Nadat ik een aantal hypotheekverstrekkers geraadpleegd had kwam ik per toeval via een kennis uit bij Keerpunt.
En dat was ongeveer ruim anderhalf jaar geleden. Meteen had ik er een goed gevoel bij. Iemand die mijn situatie begreep. Conclusie was ook dat het nog niet het goede moment was om over te sluiten om voldoende rendement ervan te hebben. Beter was het om een gunstiger moment uit te kiezen. Ik had een aflossingsvrije hypotheek tegen een behoorlijk rente. Door rentemiddeling had ik die rente wel wat omlaag gekregen, maar nog zat ik vast aan een redelijk hoge rente en daardoor ook een hoge boeterente. Het contact met Keerpunt verliep prettig, ongedwongen en duidelijk. Nadat ik een paar keer contact had gehad met Keerpunt werd ik ik plots in maart jl gebeld door Esther Bos van Keerpunt. Nu zou het een goed moment zijn omdat de rente historisch laag was. Ik twijfelde. Nu in Coronatijd? Na lang wikken en wegen en op een prettige manier in overleg met Esther, heb ik uiteindelijk de knoop doorgehakt. Ik ben 72, met mijn maandelijks inkomen en de hoge hypotheekrente was het heel zuinig aandoen.
Gisteren heb ik bij de notaris de oversluiting van de hypotheek via Keerpunt bij een andere hypotheekverstrekker getekend en het voelt geweldig goed! Ik ben blij dat ik het gedaan heb. Mijn aflossingsvrije hypotheek loopt nu 20 jaar door tegen een hele lage rente, waardoor ik maandelijks een stuk ruimer in mijn bestedingsbudget zit.
De boeterente heb ik wel moeten betalen, maar nu hoef ik me geen zorgen meer te maken als de rentebemiddelijks-periode afgelopen is.
Zonder zorg kan ik nu heerlijk gaan genieten!
Dank je wel Esther Bos van Keerpunt.

 

Gertie & Ellen (Spankeren) – 12 juni 2020

‘Betrokken, betrouwbaar, deskundig; goede financieel adviseur’

Esther heeft voor ons uitgezocht of het rendabel was om onze bestaande hypotheek over te sluiten gezien de rente behoorlijk gedaald was. Dit bleek zeker zo te zijn en Esther is hiermee aan de slag gegaan. Zij heeft dit traject van A tot Z samen met ons doorlopen. Esther voelde voor ons heel betrokken, betrouwbaar en is zeer deskundig. Mochten we in de toekomst nog eens financieel advies nodig hebben dan zullen we Esther zeker bellen !! Mocht iemand ons eens vragen naar een goede financieel adviseur dan zullen we ook zeker doorverwijzen naar Esther !!

Ester (Twello) – 10 maart 2020

‘Meedenkend, uitdagend, deskundig én wijze adviezen!’

foto ester (klant keerpunt financieel advies)

Toen wij eenmaal besloten hadden om een huis te gaan bouwen heeft Esther ons geholpen met het vinden van een passende hypotheek en dat heeft ze echt uitstekend gedaan. Niet alleen vanwege haar deskundigheid, maar vooral door de manier waarop ze dat heeft gedaan. Ze dacht met ons mee, daagde ons uit en liet ons zien dat er veel meer mogelijk was dan dat we zelf hadden kunnen bedenken. Bovendien was ze nooit te beroerd om onze dringende vragen te beantwoorden. Bij het bouwen van een huis hoort meestal ook de verkoop van je oude huis. Ook hier gaf ze wijs advies. Wacht nog even met verkopen en weet dat vaak de eerste koper het beste bod uitbrengt. Esther sloeg de spijker op zijn kop. Inmiddels wonen nu ruim een jaar met veel plezier in onze mooie vrijstaande woning in Twello. Dank voor het meedenken en het realiseren van ons droomhuis!

Petronel (Den Haag) – 14 februari 2020

‘Open, vriendelijk, zakelijk, aanrader’

Open vizier. Zeer zakelijk inzicht. Vriendelijke persoonlijkheid. Een aanrader om mee in zee te gaan.

Femie en Wim (Olst) – 6 februari 2020

‘Het Keerpunt (Esther Bos) bij uw Hypotheek is een MUST!’

Esther, reuze bedankt voor je goede advies en begeleiding.

In ons onderzoek naar het feit of onze hypotheek o.a. nog actueel was, namen wij (opnieuw) contact op met Esther Bos.
Esther heeft zich na een eerste, zeer gedegen, inventarisatie van onze wensen, laten kennen als een vakkundig adviseur. Haar deskundigheid is niet alleen erg groot, maar ook haar persoonlijke betrokkenheid en vasthoudendheid bij het geheel maken haar tot vakvrouw in de ware zin des woord.
Esther, wij hebben de samenwerking met jou, ook op het persoonlijke vlak, als zeer prettig ervaren en het beoogde resultaat was perfect en geeft ons veel gemoedsrust.

Marcel (Oldenzaal) – 19 november 2019

‘Een goed onderbouwd advies’

Esther is als hypotheekadviseuse een echte team player! Zij verdiept zich in de wensen en financiële situatie van de klant. Zij geeft een goed onderbouwd advies. Met andere woorden: een echte aanrader!!

John en Marjorie (Warnsveld) – 31 oktober 2019

‘Voorzien van een nieuwe toekomstbestendige hypotheek en een mooie nieuwe keuken en vloer’

Begin dit jaar zijn wij toevallig in aanraking gekomen met Esther (via google en zoeken op hypotheekadviseur) omdat wij aan het onderzoeken waren of onze hypotheek nog actueel is. Wij waren van plan om het huis te verbouwen en een nieuwe keuken aan te schaffen.

Na een mailtje te hebben gestuurd werd er al snel door Esther contact met ons opgenomen. Daarna is het balletje gaan rollen en na het eerste oriënterend gesprek werd al snel duidelijk dat er mogelijkheden waren voor een nieuwe hypotheek en een bouwdepot voor onze verbouwing. Daarnaast werd er door Esther ook gevraagd naar onze wensen in relatie tot wanneer stoppen met werken etc…

Esther is al die tijd eerlijk naar ons geweest en heeft goed onze wensen en mogelijkheden in beeld gebracht. Aan het einde van het traject hebben wij een mooi verslag gehad van Esther die zij ook nog mondeling heeft toegelicht en waren wij voorzien van een nieuwe toekomstbestendige hypotheek en een mooie nieuwe keuken en vloer.

Kortom Esther enorm bedankt voor je goede en adequate begeleiding gedurende dit hele traject!

Carmen (Zutphen) – 21 oktober 2019

‘Een hypotheek van a tot z geregeld’

Esther heeft de hypotheek voor mijn broer van a tot z fantastisch geregeld! Haar persoon, enorme oprechte betrokkenheid bij jou als mens en deskundigheid in haar vak heeft gemaakt dat mijn broer zijn droomwens heeft kunnen realiseren! Ga zo door Esther! Als je een fanclub zou hebben ben ik je eerste lid!

Niels en Angela (Zutphen) – 24 juli 2019

‘Jeetje wat een uitgebreid verslag en wat duidelijk zeg’

Twijfel, twijfel, twijfel, hoe schrijf je het nou op, doe je dat kort maar krachtig of toch een verhaaltje. De kort maar krachtige versie is dat wij de “samenwerking” met Esther als zeer prettig en gedegen hebben ervaren. Maar als ik dit zo lees dan doet het af aan het proces waar we de afgelopen 1,5 jaar in hebben gezeten. Begin 2018 begon het bij ons te kriebelen en wilden we graag verhuizen. Makelaar laten komen en die adviseerde om met Esther contact op te nemen en de mogelijkheden op een rij te laten zetten. Vrij blijvend een afspraak met haar gehad. Nadat ze onze situatie goed had bekeken gaf Esther ons het advies om even niets te doen. Niet te gaan verhuizen en daar nog een jaar ongeveer mee te wachten. Dit was niet hetgeen we wilde horen maar waren wel blij met de eerlijkheid maar met name ook de onderbouwing vanuit haar. een jaar later weer contact gezocht met haar. En wat bleek we stonden er helemaal anders voor en er was veel meer mogelijk. Inmiddels verhuist naar een tijdelijke woning en eind van het jaar gaan we naar onze nieuwe woning. We zijn enorm blij. Gisteren het eind rapport van haar mogen ontvangen, jeetje wat een uitgebreid verslag en wat duidelijk zeg. Kortom Keerpunt raden wij zeker aan!! Esther, dank je voor de super begeleiding die je ons hebt gegeven. Wat een warm en fijn mens ben je! Tot op de overdracht!

Jettie (Zutphen) – 5 mei 2019

‘Het was echt een feestje’

Mijn man en ik hebben Esther gevraagd om te kijken welke stappen we het beste konden zetten met de hypotheek van het huis. Esther vroeg meteen wat onze dromen zijn, en wat het belangrijkste is wat we willen bereiken met haar advies. Voor mij was dat dat mijn angst wat zou verminderen gerelateerd aan hoe onze financiën eruit zien in de toekomst en of we bijvoorbeeld in het huis kunnen blijven wonen als we ouder zijn.

Esther is zeer betrokken, professioneel en ze heeft hele erge goeie ideeën over hoe je echt het maximale eruit kunt halen. We hebben zoveel ‘gewonnen’. De hypotheekkosten zijn nu bijna gehalveerd. En er is alle ruimte om te ontspannen bij alles wat over geld gaat. Dat is echt een enorm cadeau!

En als totaal financieel analfabeet heb ik nu zoveel geleerd en inzicht gekregen in hoe die hele molen werkt. Klasse! Daarbij heeft Esther een groot schrijftalent. Bij het nabespreken kregen we een heel boekwerk over hoe de situatie was, wat de wensen waren en hoe de situatie nu is. Zo’n zorgvuldig naslagwerk, ook om over jaren in terug te zien op een begrijpelijke manier.

Bij het afsluiten van de nieuwe hypotheek kregen we een práchtige bos bloemen van haar. We waren totaal verrast dat die bloemen voor ons waren. Het was echt een feestje. Ook voor latere vragen kunnen we zo bij haar terecht. Ik hoorde dat Esther ook mensen kan helpen die financieel in een lastig pakket zitten. Ik zou haar van harte aanbevelen.

Hilde (Zutphen) – 8 maart 2019

‘Esther is een kanjer!’

Het is een voorrecht om Esther als adviseur te hebben. Ze is ontzettend deskundig, overziet de mogelijkheden en gaat met veel persoonlijk genoegen op nader onderzoek als het nodig is.

Ze leefde zich heel goed in mijn financiële plaatje in en stelde vragen die mij aan het denken zetten over wat ik nu echt wilde. Ze opende mogelijkheden en maakte ook heel duidelijk wat consequenties van bepaalde keuzes kunnen zijn in een breder perspectief dan renderend geld alleen. Wat wil je? Wanneer? Uiteindelijk is dat geresulteerd in heldere financiële producten, op mijn maat, waar ik erg tevreden mee ben. En als bonus heb ik ook nog eens een bijzonder mens ontmoet, bijzonder in haar toewijding en knowhow, en gul met haar inzet.

An en Henk (Zutphen) – 10 januari 2019

‘Aan het denken gezet’

Esther heeft ons prima geholpen! Wij hadden vragen en zij heeft heel goed op ons afgestemd en advies gegeven. Zij heeft ons aan het denken gezet en een andere denkwijze gepresenteerd waardoor we nu heel tevreden straks gaan verhuizen.

Armand en Inge (Marienheem) – 19 oktober 2018

‘Zoals gewoonlijk weer super’

Onze samenwerking met Keerpunt was zoals gewoonlijk weer super. We kennen elkaar al een hele tijd en Esther heeft ons altijd heel goed geholpen. Ze geeft goed advies, draait er niet om heen en is heel duidelijk, met haar uitleg. We hebben pas geleden ons huis verkocht en een nieuwe weer gekocht. Esther was er zeer bij betrokkenen en heeft alles uit de kast gehaald, om het voor ons, goed te regelen. We zijn je ontzettend dankbaar voor alles wat je voor ons gedaan hebt.

Gerard (Dommelen) – 10 april 2018

‘Een plan voor de komende jaren’

Esther heeft een financieel plan gemaakt voor de komende jaren, ook na mijn pensionering. Daarbij bleek een nieuwe hypotheek voor de komende 20 jaar van groot belang. In eerste instantie lang bij een Nederlandse bank geprobeerd een hypotheek te krijgen tegen een gunstig tarief. De bank bleef echter steeds meer gegevens te vragen. Na 5 maanden moesten er weer andere gegevens komen. Esther heeft veel doorzettingsvermogen getoond om tot een andere hypotheek keuze te komen. Gelukkig ging het bij een grote Zweedse bank zeer snel, binnen een week! Ik kan een ieder Esther aan bevelen voor een financieel advies!

Laura en Rolf (Steenderen) – 29 maart 2018

‘Met kop en schouders boven de rest’

Recentelijk hebben wij onze 2e verhuizing binnen enkele jaren achter de rug. Alleen bij onze meest recente verhuizing hebben wij ons laten adviseren door Esther. We durven te stellen dat Esther met kop en schouders boven de vorige adviseur uitstak. Ze onderscheidt door haar kundigheid, draagt gevraagd en ongevraagd passende oplossingen aan, geeft advies vanuit een breed financieel perspectief en verliest de persoonlijke situatie van haar klanten niet uit het oog. Een echte aanrader dus!

H. Keunen (Uithoorn) – 12 februari 2018

‘Kort maar krachtig. Snel en goed geregeld.’

Van Amsterdam naar Zutphen en daar dus een advieskeuze gezocht. Daar hebben we totaal geen spijt van. Goede begeleiding. Antwoorden op al onze vragen. Kort maar krachtig. Snel en goed geregeld.

Marcel (Lochem ) – 6 februari 2018

‘Veel denkwerk met een zeer positief einde’

Enige Tijd geleden kregen we de kans om het huis van mijn schoonvader over te nemen. Dit was een super mooie kans maar financieel ook een zeer lastige puzzel. Toen wij in contact kwamen met Esther heeft zij haar uiterste best gedaan om dit voor beide partijen op te lossen, dit heeft veel gesprekken en denkwerk gekost, maar uiteindelijk met een zeer positief einde. Dankzij keerpunt advies (Esther) wonen wij nu al bijna een jaar in ons nieuwe huis, hiervoor als nog dank!

K. van Berkhout (Zutphen)- 10 januari 2018

‘ik werd verliefd op een super leuke woning’

Toen mijn relatie eindigde en op zoek moest naar een andere woonruimte, bedacht ik me dat ik misschien wel een woning zou kunnen kopen. Niet vanwege een dikke bankrekening maar wel omdat ik een vaste baan had.

Nadat ik verliefd werd op een super leuke woning en wat gegoogled had over inkomen en een eventuele hypotheek die ik dan zou kunnen krijgen wilde ik wel een onafhankelijke mening van een deskundige op dit gebied. Per slot van rekening ging dit niet over een bos bloemen… En iets begrijpen van hypotheken, financiën en mijn financiële toekomst dat was nou niet bepaald ‘my cup of tea’!

Via een tip kwam ik bij Keerpunt Advies terecht en had ik een zeer positief gesprek met Esther. Ik keerde met een heel goed gevoel over haar kennis van zaken naar huis. Sliep er een paar nachtjes over en besloot in zee te gaan met hun.

Esther nam me stap voor stap mee in het hele proces. Met haar engelengeduld, haar fantastische kennis van de financiële wereld en de mogelijkheden daarin, haar begrijpelijke ‘huiswerkopdrachten’ en haar wonderlijke oplossingen maakten het voor mij als 52 jarige mogelijk om op deze leeftijd nog een huis te kunnen kopen. Mijn eerste huis!

Ze was er altijd. Ik voelde me serieus genomen. Ze was een goed verstaander. Ook bij het tekenen van het koopcontract bij de notaris zat Esther erbij. Zelfs nu 11 maanden later (wonend in mijn droomhuis) kan ik bij Esther terecht als ik iets niet begrijp.

En als ik nou ergens blij van wordt is het van GOEDE SERVICE en dat is precies wat Keerpunt Advies je geeft.
Wat ze zeggen maken ze waar!

Esther nogmaals bedankt! Jij werd mijn KEERPUNT in mijn leven!

Marion (Warnsveld)- 21 december 2017

‘ze zag toch nog mogelijkheden’

Soms zit het mee en soms zit het tegen in het leven. Na heel wat speur- en uitzoekwerk kwam ik via via bij mw. Bos terecht. Waar diverse instanties, tussenpersonen, banken etc. hun deuren gesloten hielden, bleek mw. Bos toch mogelijkheden te zien. Het resultaat is dat ik met aanmerkelijk minder woonlasten in mijn huidige woning kan blijven wonen. In 1 woord geweldig!

Ellen (Eefde)- 2 november 2017

‘het heeft mij enorm geholpen om daarna belangrijke stappen te durven zetten’

Ik had een heel moeilijk besluit te nemen waarbij het voor mij heel belangrijk was inzicht te krijgen in mijn financiële positie. Mevrouw Bos is bij mij gekomen en heeft me helder en duidelijk uitgelegd hoe alles in elkaar zat, wat mijn mogelijkheden waren en dat heeft mij enorm geholpen daarna belangrijke stappen te durven zetten. Het heeft allemaal goed uitgepakt, ik ben erg blij met haar hulp!

Manon & Kasper – 6 september 2017

‘In eerste instantie wilden we ‘gewoon’ via internet een hypotheek afsluiten’

Via internet dus. Wij dachten daarmee wel wat kosten te kunnen ‘besparen’. Maar omdat we nu ons eerste huis kopen en dus nog weinig ervaring met hypotheken en alles er omheen hebben, zijn we toch op zoek gegaan naar een goede en betrouwbare hypotheekadviseur. Via-via zijn we zo bij Keerpunt financieel advies terecht gekomen. Al na ons eerste gesprek was het duidelijk dat er goed naar onze wensen geluisterd werd, maar belangrijk voor ons was dat er ook de nodige adviezen en aandachtspunten, waar wij voor ons zelf op moesten letten, werden aangegeven.
We hebben nu een hypotheek die uitstekend bij onze situatie past. Wij kunnen eigenlijk iedereen wel Keerpunt financieel advies aanraden; professioneel, betrouwbaar en meedenkend.

J.W. Ruegebrink (Empe) – 17 augustus 2017

‘Betaalt zichzelf terug’

Van een oud collega hoorde ik van Keerpunt. Heel goede berichten, niet goedkoop maar het betaalde zich zelf terug. En tot op heden heb ik ook een goed gevoel er bij al ben ik zelf, een beetje ongeduldig maar het komt goed.

André (Lochem) – 3 juli 2017

‘Het ultieme ontzorgen’

Wat in oktober 2016 begon met een intakegesprek tussen Keerpunt Financieel Advies over de pensioenen van mijn partner en ik, ontaarde vervolgens in de optie om gezamenlijk een te koop staande bungalow te kunnen kopen, waarvan wij dachten dat dit niet binnen ons financiële bereik zou kunnen liggen. Overmoedig geworden door de positieve inbreng van Esther Bos, ging ze met het verzoek weg te onderzoeken of de bungalow gekocht kon worden en mijn huis doorverkocht kon gaan worden aan mijn dochter en haar gezin.

Een megaklus met allerlei wijzigende regelgevingen op financieel gebied. Na een perfecte begeleiding door Esther werden de voorlopige koopcontracten in december 2016 getekend en wonen beide gezinnen ondertussen, naar volle tevredenheid, in de nieuwe woningen.

Dat alles niet zonder slag of stoot ging, hoorden we pas achteraf en was op superieure wijze door Esther opgelost. Dat is het ultieme ontzorgen en daarvoor waren we bij Keerpunt Financieel Advies aan het juiste adres. En ook met de pensioenoverzichten is het helemaal goed gekomen

Trix (Zutphen) – 18 maart 2017

‘Het buitenland lonkt weer’

Mijn echtgenoot en ik hebben heel wat jaartjes in het buitenland gewoond. En nooit huiseigenaren geweest het was makkelijker en veiliger om te huren. Na een aantal jaren naar mooie huizen en plekjes gekeken te hebben ging het toch borrelen en via via kwamen wij on contact met Esther Bos. Zij kwam bij ons thuis en heeft ons met een bezoek duidelijkheid en inzicht gegeven. Wij hebben een beslissing genomen. Om nu nog niet een koophuis aan te schaffen. Het buitenland lonkt weer. Maar mocht het toch ooit zover komen dan gaan we Esther’s expertise zeker weer raadplegen.

Sjon & Angela (Diepenveen) – 8 februari 2017

‘Bedankt voor je enthousiasme en vasthoudendheid’

Dank je wel Esther voor je deskundig advies! We hebben een goed beeld gekregen van onze huidige en toekomstige financiële positie. We weten nu veel beter wat er mogelijk is en benutten ook die kansen. Zo kunnen we nu al dingen in en aan huis (laten) doen die op ons verlanglijstje staan. De oplossing is en was helder, het regelen ervan bleek wat meer werk te zijn. Maar je enthousiasme en vasthoudendheid om het voor elkaar te krijgen bleven groot. Super. We zijn er erg blij mee!

Britt & Rolf (Apeldoorn) – 24 januari 2017

‘Tot ziens op de housewarming!’

Ons eerste informerende gesprek met Esther hadden we in het voorjaar van 2016. Mooi om goed geïnformeerd te zijn voor als ons droomhuis voorbij komt. Ivm een aflossingsvrije hypotheek uit het verleden was het advies van Esther om wel in 2016 nog een huis te kopen, wilden we daar van profiteren. Half oktober kochten we een huis en dat passeerde op 22 december. Zo aan het eind van het jaar moest ze ineens keihard aan het werk voor ons! En dat heeft ze gedaan! Dat niet alleen… gezien de krappe deadline moest ze ook nog af en toe geruststellen, bemoedigend toespreken en bij ons de moed er in houden want wij vonden het toch allemaal wel meer dan spannend!

Esther heeft alles fantastisch voor ons geregeld en ook nog in recordtempo! Haar adviezen waren op maat gemaakt; precies toegesneden op onze persoonlijke situatie! Wat ons betreft eindigt de samenwerking met het passeren van ons huis niet! Fijn dat je mee was naar de notaris en tot ziens op de housewarming!

Madelon & Ton (Almen) – 8 november 2016

‘Bedankt voor de fijne samenwerking en de goede adviezen’

Wij kregen via onze aankoopmakelaar contact met Esther. We zochten iemand die betrouwbaar, zorgvuldig en doordacht te werk gaat.  Na het eerste gesprek was voor ons duidelijk dat Esther aan deze drie voorwaarden voldeed. Gedurende het proces dat volgde, bleek ze daarnaast een erg prettige gesprekspartner te zijn waarbij ze alle tijd en aandacht had voor onze vragen. De gesprekken vonden plaats bij ons thuis en hadden een open en ongedwongen sfeer. Het resultaat is een goed passende hypotheek, alles keurig vastgelegd in een uitgebreid rapport.Esther: bedankt voor de fijne samenwerking en de goede adviezen!!

Gjalt (Eefde) – 14 oktober 2016

‘Goed op de hoogte van steeds weer veranderende regels’

De samenwerking met Keerpunt/Esther Bos was wat ons betreft erg goed. Wij vinden het belangrijk dat er goed geluisterd is naar onze wensen en dat dit vertaald is naar maatwerk bij de financiering en aankoop van een nieuw huis. Zij is goed op de hoogte van de steeds weer veranderende regels van de banken en is zodoende voor ons ook een rustpunt geweest in deze periode. De financiële wereld staat mi bol van de testosteron-mannetjes en een sympathieke vrouw in deze business is een verademing.

Nieske & Marije (Warnsveld)- 9 augustus 2016

‘Goed bereikbaar’

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Esther. Zij heeft ons geholpen met het zoeken naar een passende hypotheek voor onze nieuwe woning. Esther neemt de tijd voor haar cliënten en legt alles in duidelijk begrijpende taal uit. Ze is goed bereikbaar bij vragen. Wij zouden Esther Bos zeker aanbevelen en in de toekomst weer inschakelen.

Jack & Saskia (Zutphen)- 24 maart 2016

‘No-nonsense’

Prima samenwerking. Erg persoonlijk, zeer kundig en betrouwbaar. Esther haalt het ‘onderste uit de kan’. Geen ‘strakke pakken’-cultuur maar No nonsense. Wij kunnen Esther bij iedereen aanraden.

Erwin (Zutphen)- 16 februari 2016

‘Een aanrader’

Ik heb kennis gemaakt met Keerpunt via iemand anders en vanaf de eerste kennismaking tot het tekenen van mijn nieuwe hypotheek bij de notaris ( waar de adviseur bij aanwezig was) heb ik als erg prettig ervaren. De adviseur is betrouwbaar, vriendelijk en het advies is professioneel en duidelijk.
Keerpunt Financieel Advies is een aanrader!

Leo & Simone (Stompetoren)- 9 december 2015

‘Esther is een warme en betrokken vakvrouw’

Toen vervroegd uittreden voor mij in beeld kwam zijn wij via Gert Godlieb in contact gekomen met Esther. Dankzij haar heldere en persoonlijke benadering werd onze toekomstige financiële situatie duidelijk in beeld gebracht. Bovendien gaf zij een aantal waardevolle tips om ons voor toekomstige financiële tegenvallers in te dekken. Esther is een warme en betrokken vakvrouw. Dat bleek overduidelijk toen onze bank niet bepaald soepeltjes wilde mee werken. Zij heeft voor ons een stevig gevecht met de bank geleverd met een prima resultaat.

Wij zijn Esther enorm dankbaar voor haar enorme inzet, vasthoudendheid en professionaliteit. Wij kunnen iedereen de dienstverlening van Esther dan ook van harte aanbevelen!


Amanda & Danny (Elsloo)- 18 oktober 2015

‘Esther heeft ervoor gezorgd dat wij kunnen wonen in ons droomhuis!’

Samen met Esther zijn wij een traject in gestapt om ons allereerste droomhuis te kunnen kopen. We wisten van noch toeters nog bellen maar door de super fijne begeleiding van Esther voelt de grote stap van het kopen van een huis als aan het stappen in een warm bad. Esther begeleidt je van start tot einde.. haar hart en passie voor haar werk en klanten gaat zo ver dat ze zelfs bij het tekenen van de papieren van de notaris aansluit en even een bezoek brengt aan je nieuwe huis. In ons geval was dit zelfs 200 km verderop van haar eigen woonplaats. Wauw!!

Bij Esther ben je geen nummer en je voelt je geen nummer. Je bent een unieke klant en dat voel je elke keer weer. Buiten haar fijne manier van werken en omgang met jou als klant is ook de inhoud van haar werk super. Ze pakt alles op en wij zijn begonnen als onwetende starters in de huizenmarkt en door de goede inhoudelijke begeleiding voelen we ons bijna experts ( hiermee bedoelen we dus hoe goed Esther zaken uitlegt).

Esther heeft ervoor gezorgd dat wij kunnen wonen in een droomhuis. Een droom waarvan wij dachten het niet nu al te kunnen realiseren.. maar.. niets is minder waar.

Esther! Dankjewel voor al je goede zorgen…en als je in de buurt bent kom je maar een lekker stukje Limburgse vlaai eten!!

Jan & Hannie (Zutphen)- 16 oktober 2015

‘Een schot in de roos’

Hannie en ik hebben kennis gemaakt met Esther via Dinant Schot. Dat was een schot in de roos. Eindelijk eens iemand die echt persoonlijk betrokken is en zich wil inleven in onze persoonlijke situatie. Zo is er een persoonlijke band met Esther ontstaan, mede omdat zij zo laagdrempelig en toegankelijk is. Ze is zelfs met ons meegegaan naar de notaris. Tenslotte – niet onbelangrijk – heeft zij voor ons een veel voordeliger hypotheek geregeld dan wij tevoren hadden.

Hans & Bep (Epse)- 1 september 2015

‘Het adviesrapport zag er erg goed uit’

De samenwerking met onze financieëladviseur Esther Bos was geweldig ze heeft ons alles heel goed uitgelegd en luisterde goed naar onze wensen, ze heeft alles goed geregeld voor ons de perfecte financiering uitgezocht en het adviesrapport zag er erg goed en heel leesbaar uit. Dit hadden wij zelf nooit zo goed kunnen regelen onze hartelijke dank hiervoor.

Stefan & Stefanie (Apeldoorn)- 31 augustus 2015

‘Wij dachten dat het voor ons niet mogelijk was een huis te kopen’

Begin 2015 dachten wij dat het voor ons niet mogelijk was om een huis te kunnen kopen. Financieel adviseurs schetsen ons een beeld dat een starterslening een slecht idee was. Per toeval kwamen we in contact met Esther Bos en zij heeft ervoor gezorgd dat het voor ons langzaam maar zeker mogelijk werd om een eigen huis te kunnen kopen met starterslening. Ze heeft alle mogelijkheden voor ons eerst duidelijk in kaart gebracht en ons vervolgens geholpen met zowel de financiering als met de aankoop van de woning.

Dankzij Esther wonen we nu heel tevreden in ons nieuwe huis met een kleine op komst 🙂

Hans & Anita (Bathem)- 25 augustus 2015

‘Haar conclusie was al snel dat we beter de woekerpolis konden afkopen’

Het is december 2014. Na 4 jaar succesvol onderwijs ondernemen was het moment gekomen de financiële zaken op een rij te zetten. Ik (Hans ) was er bewust open ingestapt. Het ondernemen beviel me goed. Helaas was Anita haar baan kwijt geraakt. Daarnaast wilden we de aan de hypotheek gekoppelde woekerpolis graag kwijt en naar onze pensioenopbouw kijken.

Zoekend naar advies in deze prettige puinhoop zijn we bij Esther uitgekomen. Intuïtief ondernemend wil ik natuurlijk over geld nadenken maar het achterliggend gevoel moet ook kloppen. En dat was zo vanaf het eerste contact met Esther. Haar conclusie was al snel dat we beter de woekerpolis konden afkopen en een compleet nieuwe hypotheek konden regelen. Mijn omzet en de lage rente maakte dit zeker mogelijk. Het afkopen van polis en oude hypotheek bleek een stekelig traject met tegenvallers. Daarin deed zij het werk, open en transparant. Het leverde minder op dan door Esther was voorgespiegeld. Zij heeft vervolgens zelf aangeboden de hoogte van haar gage aan te passen. Dit bevestigde onze intuïtie dat Esther niet alleen verstand heeft van financiën maar klopt als mens!

Rick Elderman & Maaike Overgoor (Arnhem) – 22 augustus 2015

‘Esther is duidelijk, eerlijk en vooral snel met reageren’

De samenwerking met Esther was top! Het was een uitdaging om voor ons de hypotheek rond te krijgen. Maar hoe lastig het ook is, Esther gaat deze uitdaging met een volle 100% aan.

Het contact is prettig. Esther is duidelijk, eerlijk en vooral snel met reageren. Afspraken worden goed nagekomen en telefonisch en via de mail is ze goed bereikbaar. Wij kunnen geen minpunten opnoemen en we zijn erg blij het resultaat en natuurlijk met Esther zelf.
Esther nogmaals bedankt voor alles!

Gert Aartsen (Zutphen) – 25 mei 2015

‘Een financieel advies waar we jaren profijt van hebben’

De bemiddeling door Esther Bos van de firma Keerpunt is mijn vrouw en mij bij het inregelen van de hypotheek voor onze nieuwe woning en het afhandelen van de hypotheek van de oude woning erg goed bevallen. Het advies was professioneel en de aanpak kenmerkte zich door heldere uitleg in de te volgen stappen. Esther Bos van de firma Keerpunt is betrouwbaar in haar afspraken en denkt op een prettige manier mee met de financiële wensen die er zijn. Het uiteindelijke adviesrapport dat we ontvingen was erg volledig en bevatte veel meer info dat alleen een advies voor een hypotheek. Het was een financieel advies waar mijn vrouw en ik jaren profijt van zullen hebben. Kortom een financiële bemiddeling door de firma Keerpunt is zeer aan te bevelen.

Jelle Bruggeman (Deventer) – 10 april 2015

‘Zowel met de hypotheek als met de onderhandelingen heeft ze me heel goed geholpen’

Onlangs heb ik met hulp van Esther een huis gekocht in Deventer. De samenwerking met Esther heb ik als zeer prettig ervaren! Ze legt alles duidelijk uit en kijkt ook heel goed naar je persoonlijke situatie. Zowel met de hypotheek als met de onderhandelingen heeft ze me heel goed geholpen!

Voor iedereen die twijfelt of met veel onduidelijkheden zit, zou ik de hulp van Esther Bos inschakelen!

Esther, nogmaals bedankt voor alles!

Bastiaan Vosselman (Apeldoorn) – 2 februari 2015

‘Esther is ook erg benieuwd naar je persoonlijke situatie en jouw voorkeuren’

Onlangs heb ik met behulp van Esther Bos een huis gekocht. Na enkele gesprekken bij verschillende banken te hebben gehad, kwam ik bij Esther terecht. Het voelde direct goed, mede doordat het gesprek niet enkel over de cijfers ging zoals bij banken vaak het geval is. Esther is ook erg benieuwd naar je persoonlijke situatie en jouw voorkeuren. Ze hielp me zelfs bij de zoektocht naar een huis.

Ondanks enkele tegenvallers tijdens het aankoopproces, heeft Esther steeds haar uiterste best voor me gedaan om er zoveel mogelijk uit te halen. Daarnaast geeft ze me ook financieel advies, en kan ik voor onder andere mijn belastingaangifte ook bij haar terecht. Alle gesprekken die we hebben gehad konden gewoon in de avonduren plaatsvinden, iets wat vanwege mijn werk ook erg prettig was!

Ik woon nu met veel plezier in mijn nieuwe huis, en wil iedereen die twijfelt dan ook aanraden om de hulp van Esther in te schakelen!

Madeleine (Apeldoorn) – 21 januari 2015

‘Dankzij Esther werd mijn eerste woning kopen een eitje’

Esther legt alles duidelijk en goed uit en heeft me in alle opzichten goed advies gegeven. Heel fijn vond ik dat ze duidelijk uitlegde waarom je bepaalde keuzes beter wel of niet kon maken. Ik vond het ontzettend spannend om de stap van een huis kopen te maken en Esther heeft mij daar super in bijgestaan. Daarbij klikte het vanaf het eerste moment heel goed en had ik geen betere adviseur kunnen hebben.

Bedankt Esther!

Lars & Kimberly (Hoofddorp) – 12 december 2014

‘Ze was altijd bereikbaar (ook ver buiten kantooruren) en ze dacht met ons mee’

Ons eerste huis, was een grotere stap dan we van te voren hadden gedacht. Het is een cliché – maar wel waar- er komt zoveel op je af! Gelukkig hebben we Esther leren kennen en heeft zij ons fantastisch geholpen!

Ze heeft naar ons geluisterd met oprechte interesse, waardoor ze ons een passend advies heeft gegeven. Ze was altijd bereikbaar (ook ver buiten kantooruren) en ze dacht met ons mee.

Wij zullen Esther aanbevelen bij iedereen die opzoek is naar een helder en eerlijk advies. Voor ons is Esther een keerpunt geweest en wij willen nooit meer anders!

Remko & Marielle (Zwolle) – 18 november 2014

‘EEN AANRADER!’

We hebben mede door hulp van Esther Bos ons eerste huis gekocht. Esther is spontane, vriendelijke vrouw. Je hoeft zelf niet veel te doen want zij regelt alles betreft de hypotheek aanvraag en alles wat erbij komt kijken. Wij raden aan als je een huis gaat kopen om met haar contact te zoeken. EEN AANRADER.

Aleksandra & Andre (Polen) – 16 oktober 2014

‘De beste opties als het gaat om het kopen van een huis’

Esther Bos open persoon, een goede vrouw, vrindelijk, weet hoe te werken met mensen, dingen gedaan te krijgen, uit te leggen aan u de beste opties als het gaat om het kopen van een huis. We raden Esther Bos aan.

Silvester & Patricia (Zwolle) – 7 oktober 2014

‘Een ideale manier voor starters’

Een huis kopen is best wel spannend, vooral als het allemaal voor het eerst is. Ik kwam bij Keerpunt via een collega van mijn werk en heb vervolgens een mailtje gestuurd via de site. Ik werd gelijk die avond gebeld door Esther om een afspraak te maken. De eerste ontmoeting hebben wij als prettig ervaren, het was een goed gesprek en ze heeft ons geholpen met de vragen die wij destijds hadden. Nadat ons gesprek ten einde kwam, gingen wij weg met een goed gevoel.

De vervolggesprekken waren duidelijk, goede uitleg en wij konden haar altijd contacten. Wij zijn erachter gekomen dat dit een ideale manier is voor starters, want er komt meer bij kijken dan wij dachten. Wij zijn zeer tevreden over hoe Esther ons heeft geholpen in deze periode en alles is vlekkenloos gegaan.

Kortom: Keerpunt is een aanrader!

Roy & Angela (Nijverdal) – 22 september 2014

‘Professionele begeleiding op een informele en relaxte wijze’

Voor ons als nieuwelingen op de koopwoningmarkt, was het vrij onduidelijk wat alle regeltjes omtrent hypotheken / belasting e.d. waren. Daarnaast bestond er bij ons de vraag of we überhaupt de maandlasten konden betalen met onze huidige financiële situatie.

Om een lang verhaal kort te maken, Esther heeft ons hier stap voor stap door heen geloodst. Ze heeft eerst geïnventariseerd wat onze situatie is en wat onze wensen zijn. Na een berekening van haar kant, bleek dat we d.m.v. een starterslening het huis konden kopen die we op het oog hadden en zelfs nog konden verbouwen! Esther heeft ons uitstekend geïnformeerd over alle regels omtrent het kopen van een woning. Het fijne hieraan vonden wij dat alles in begrijpbare ‘Jip en Janneke’ taal werd uitgelegd waardoor we precies weten waar we mee te maken krijgen en wat de kosten zijn. Ook evt. vragen werden altijd snel en duidelijk beantwoord, zelf ’s avonds of in het weekend!

Esther heeft veel werk bij ons uit handen genomen, zelfs de prijsonderhandeling / taxatie / aanvragen startersleningen / contact met makelaar en notaris. Bijkomend voordeel is ook dat er direct goed advies gegeven wordt omtrent evt. af te sluiten verzekeringen. Mede dankzij Keerpunt Advies zijn wij nu trotse eigenaren van ons eigen stekkie!

Nogmaals bedankt Esther!!

Rick & Jet Vonk (Zwolle) – 9 augustus 2014

‘Zij heeft een mooi document bij ons achtergelaten met alle belangrijke papieren, sommetjes en informatie’

Esther nam ons mee in het proces van het begin tot het einde bij de aankoop van ons eerste huis. Dit was en is erg prettig. We hebben nu als ‘lakes’ toch het gevoel dat we begrijpen waar we mee bezig zijn. Duidelijke en begrijpelijke uitleg. Daarnaast kijkt zij goed mee naar wat financieel reëel is en houdt zij rekening met onze wensen. Uiteindelijk hebben we een mooi huis gekocht en heeft Esther ons tot het einde gevolgd. Zij heeft een mooi document bij ons achtergelaten met alle belangrijke papieren, sommetjes en informatie. Prettig voor de administratie :-).

Esther is meerdere keren bij ons geweest, om documenten toe te lichten, samen de ‘balans’ op te maken en om vragen te beantwoorden. Wij kunnen haar ook nu altijd bellen met vragen. Dit geeft een veilig en prettig gevoel. Gewoon van mens tot mens. Esther werkt op basis van vertrouwen, dit hebben wij zeker in haar! Wij zijn erg tevreden over het gehele proces waarin zij ons heeft meegenomen. M.n de laagdrempeligheid sprak ons erg aan. Nu genieten we in ons mooie nieuwe huisje!

Alex & Mirjam Buitendijk (Zwolle) – 18 juli 2014

‘Ze neemt absoluut de tijd’

Het contact met Esther verliep erg plezierig. Ze is erg vriendelijk, luistert goed, maar verteld ook heel duidelijk. Ze neemt absoluut de tijd. Ze is niet te beroerd om buiten normale werktijden contact te hebben indien de situatie daar even om vraagt. En ze heeft voor ons heel veel moeite gedaan om er toch voor te zorgen dat we het door ons gewenste huis konden gaan kopen.

Wij zijn superblij dat we voor Esther hebben gekozen. We zouden gek geworden zijn als we dit allemaal zelf hadden moeten doen. Ze heeft voor ons al het werk uit handen en kauwt bij wijze van alles voor wat er gebeuren moet, en dat was voor ons als ‘leken’ uitermate prettig! Super Esther!

Jan & Annet – 1 mei 2014

‘Ook in de afgelopen paar jaar, stond zij ons bij in de verandering van onze financiële situatie’

Jan en AnnetWij maakten in 2007 kennis met Esther Bos en haar bedrijf Keerpunt Advies via een makelaar, nadat wij in onze persoonlijke situatie ook net een groot keerpunt hadden doorgemaakt. Jan en ik waren drie jaar van elkaar gescheiden geweest, maar we kwamen weer bij elkaar en gaven elkaar voor de 2e keer het jawoord. Wij zochten samen met onze 2 dochters een nieuwe plek om opnieuw te beginnen. Zo vonden we een mooi huis, maar helaas waren de financiële mogelijkheden beperkt en de banken niet echt behulpzaam.

Esther was de eerste persoon die naar het verhaal achter de wens om een huis te kopen luisterde en door haar begrip, haar vertrouwen in ons en haar daadkrachtige manier van werken, was zij degene die er uiteindelijk voor gezorgd heeft dat wij inmiddels al 7 jaar met veel plezier in ons koophuis wonen met ons gezin.

Ook in de afgelopen paar jaar, stond zij ons bij in de verandering van onze financiële situatie na o.a. het ontslag van mijn man bij zijn werkgever met alle gevolgen van dien.

Esther doet haar bedrijfsnaam eer aan en is voor ons en voor vele anderen een echt keerpunt als het gaat om financiële vraagstukken en oplossingen en alles wat hier mee te maken heeft. Zij neemt de tijd voor haar klanten en komt haar woord te allen tijde na.

Sanne (Amsterdam) – 25 maart 2014

‘Een expert op haar vakgebied die van aanpakken weet’

Sanne RuhaakAls starter op de woningmarkt is het een hele uitdaging om wegwijs te worden in alle financiële mogelijkheden, plichten en lasten die bij de aankoop van een huis komen kijken. Zeker als je gebruik wilt maken van een Starterslening van het SVN stapelen de papieren en in te vullen formulieren zich snel op. Beperkt door een krap budget, maar gewapend met een econoom als vriend, had ik mij voorgenomen alles zelf te regelen. Van dat idee stapte ik al snel af: het regelen van een hypotheek en de starterslening zou mij absoluut meer tijd en energie gaan kosten dan dat het zelf doen me aan geld zou besparen.

Een kennis tipte mij contact op te nemen met Esther Bos van KeerpuntAdvies.nl uit Diepenveen. Een expert op haar vakgebied die van aanpakken weet, beloofde hij mij. Daarvan was geen woord gelogen. Gedurende het hele kooptraject heeft Esther Bos mij keer op keer versteld doen staan van haar persoonlijke en accurate aanpak. Dat laatste is essentieel wanneer je aanklopt bij een instelling als het SVN voor een starterslening. Een starterslening is ideaal en goedkoop, maar het SVN maakt het je met hun bureaucratische manier van handelen behoorlijk lastig de financiering op tijd rond te krijgen. Ik weet zeker dat als Esther Bos niet bijna dagelijks contact met het SVN had gehad om te zorgen dat het proces niet stil kwam te liggen, het definitieve koopcontract nooit getekend was en ik niet woonde waar ik nu woon.

Esther Bos nam mij de zorgen en lasten uit handen en hield mij voortdurend op de hoogte van de ontwikkelingen. Ze maakte zich de voor haar nog tamelijk onbekende Amsterdamse woningmarkt in no-time eigen, vond het geen probleem om voor allerlei afspraken, zoals met de notaris, in de auto richting de hoofdstad te stappen en behandelde mijn zaak met verbazend veel precisie en aandacht. En de nodige humor, ook niet onbelangrijk in zo’n spannende tijd!

Jeroen & Eline (Zutphen) – 1 maart 2014

‘Er is zo in korte tijd een starterslening en reguliere hypotheek gerealiseerd’

Esther heeft ons als starters op de huizenmarkt geweldig door het web van alle aanvragen en informatie heen geleid. Er is zo in korte tijd een starterslening en reguliere hypotheek gerealiseerd en alle mogelijkheden hierin zijn voor ons optimaal benut. Het is erg prettig dat afspraken in de avonduren plaats kunnen vinden en het laagdrempelige contact wat er verder mogelijk is. Erg fijn om op je werk een sms’je te krijgen dat de starterslening akkoord is bijvoorbeeld! Esther heel erg bedankt!

Toby – 18 februari 2014

‘Gewoon duidelijk en goed advies en je weet van te voren waar je aan toe bent!’

Esther Bos heeft mij geholpen met het vinden van een hypotheek en een starterslening voor mijn woning. Via starterlening ben ik met haar in contact gekomen. Door een vrijblijvend gesprek is het balletje gaan rollen. Hiervoor was ik al bij de bank geweest maar daar betaal je veel voor alleen het regelen van de hypotheek. Esther heeft de hypotheek geregeld en deze afgestemd met de starterlening van het Svn. Daarnaast ook de andere zaken als de taxatie van de woning en de notaris heeft zij geregeld.

Berdi & Andre (Zutphen) – 9 februari 2014

‘Ze stond altijd voor ons klaar, ook ’s avonds’

We hebben de samenwerking met Esther als zeer prettig ervaren. Ze gaf ons geduldig antwoord op al onze vragen en goed inzicht in de financiële mogelijkheden. Dit heeft er toe geleid dat we voor ons gevoel echt de beste beslissing hebben genomen. Esther heeft alles in goede banen geleid tot de dag van de sleuteloverdracht. Ze stond altijd voor ons klaar, ook ’s avonds. Echt super!

Rudie & zoon Sander (Zutphen) – 26 januari 2014

‘Esther koppelt vakvrouwschap aan persoonlijke inzet’

Inzet was de aankoop van zoon Sander’s eerste woning. Met Esther in contact gekomen via de website www.starterslening.nl – was ik eerlijk gezegd nogal sceptisch over aangezien ik online geen referenties kon vinden (zoals wel het geval bij reguliere hypotheekwinkels). Maar na het eerste gesprek was het vertrouwen er direct. En gaandeweg is dat alleen maar sterker geworden. Esther koppelt vakvrouwschap aan persoonlijke inzet.

Aernoudt & Diana de Haan (Zwolle) – 18 januari 2014

‘Zeer prettige samenwerking, ongedwongen en betrokken’

Door je creativiteit en kunde heb jij, Esther, mogelijk gemaakt wat anders niet mogelijk was geweest. Zeer prettige samenwerking, ongedwongen en betrokken en je hulpvaardigheid hebben we zeer op prijs gesteld. Hartelijk dank hiervoor!

Anna Westenberg – 11 februari 2013

In deze maatschappij, die gestuurd wordt door financieel economische belangen, mis ik soms het inzicht en de kennis die nodig zijn om de juiste beslissing te kunnen nemen. Dat resulteert bij mij in verwarring en twijfel. Dan bel ik Ester Bos; zij is voor mij een grote hulp, die met persoonlijk gerichte aandacht, kennis van zaken, en, naar mijn idee, inventiviteit, mij adviseert en helpt bij het nemen van de noodzakelijke of wenselijke stappen. Dank daar voor. Anna.

Jan & José – 1 februari 2013

Esther heeft met veel enthousiasme onze financiële situatie in kaart gebracht, en naar aanleiding hiervan ons een advies gegeven over de zwakke punten. Ze laat hier grote aandacht zien voor “de mens achter de cijfertjes”, en heeft gevraagd wat onze wensen en dromen zijn. Vervolgens heeft ze, na een gezamenlijke vaststelling van een plan, de benodigde acties prima en voortvarend uitgevoerd. We zijn erg tevreden over haar inzet, haar aandacht voor je wensen en mening en haar persoonlijke manier van communicatie.

Richard ten Wolde – 7 januari 2013

Esther, onze steun en toeverlaat in de onoverzichtelijke wereld van hypotheken. Neemt steeds weer de tijd om de vragen die wij hebben (hadden) uit te leggen. Laat zich door de banken en hypotheekverstrekkers niet met een kluitje het riet insturen. Blijft zoeken naar de meest gunstige oplossing. Ze heeft voor ons in ieder geval een hoop rust gebracht. Betrouwbaar, deskundig en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Ik zeg: Doen!

Ed Steffens – 8 oktober 2012

In mijn vorige functie als hoofd van het hypothekenbedrijf van twee van de elf districten van ING Bank Nederland heb ik Keerpunt financieel advies als zakenpartner voor ING Bank goed leren kennen. Een aantal elementen en kenmerkerken die op Esther Bos van toepassing zijn: gepassioneerd in haar werk, ter zake kundig, door en door betrouwbaar, klant- en adviesgericht. Een voorbeeld van hoe de financiële dienstverlening er uit zou moeten zien. Ed Steffens (voormalig hoofd hypothekenbedrijf ING Bank IJsselland en Twenthe).

Haje van Weezel & Eugenie van Agt – 7 oktober 2012

In 2011 hadden wij een ogenschijnlijk eenvoudige vraag voor een hypotheek voor ons nieuwe huis. De veranderde bankwereld maakte het door een eigen zaak echter tot een complex probleem. Dankzij Esther haar tomeloze inzet, betrokkenheid, kundigheid en relaties heeft zij voor ons een uitstekende oplossing weten te realiseren! Deze factoren maken Esther tot een ijzersterke dienstverlener in deze branche. Daarnaast, en niet minder belangrijk, is Esther een eerlijk, oprecht en prettig mens. Wij bevelen Esther dan ook van harte aan!

Inge & Jan-Willem – 5 oktober 2012

Goede overlegpartner die goed kijkt naar wat je wilt. Geen gehijg en gepush. Is goed in staat van voorspelbare paden af te gaan als dat nodig lijkt. Dat hebben wij zeer gewaardeerd.

Tjetske Vlietstra – 1 0ktober 2012

Tijdens de laatste fase van de ziekte van mijn man heeft Esther onze financiële situatie op een rij gezet. Mijn man was ZZPer en de boekhouding werd gedaan door een boekhouder. Deze boekhouder verzekerde mij en mijn man dat hij het bedrijf netjes voor mij zou afronden. Na het overlijden ondersteunde Esther mij in de,voor mij, financiële doolhof. De boekhouder heeft zich 2 maanden aan zijn afspraak gehouden, daarna gaf hij geen gehoor meer. Esther heeft zich, toen ook, verantwoordelijk gemaakt voor de financiële afhandeling van het bedrijf. Dit is voor mij een spannende periode geweest. Voor Esther was dit ook onbekend terrein maar ze heeft het vakkundig gedaan. Ik ben heel blij met haar advies en vakvrouwschap.

Alex de Haan – 25 september 2012

Eind 2011 begon ik aan een nieuw project; een huis kopen met niets te verkopen. Een ideale situatie in een ideale tijd. Via een goede vriend bij Esther terecht gekomen. Na een intake gesprek gelijk al een goed gevoel. Zeer duidelijk en geduldig uitgelegd wat voor mij de mogelijkheden waren en wat slim was om te doen. Ik moest maar kijken op Funda en bekijken in het echt. Ondertussen nauw contact houdend met Esther. Iedere vraag kon gesteld worden en werd ook goed beantwoord. De wereld van huizen kopen is complex en zoiets doe je niet al te vaak. Reden te meer dat het een overzichtelijk gebeuren wordt en dat gebeurde. Na het maken van een keus aan Esther de “Go Ahead” gegeven om de financiering rond te krijgen. Dat is uiteraard gelukt anders was dit stukje niet geschreven. Zeer tevreden met het resultaat. Je bent ontzettend goed in je vak, erg aimabel bovendien denkend aan al die bokkepootjes bij de koffie. Je hebt me enorm geholpen. Was getekend, Alex.

Renée Soetekouw – 24 september 2012

Een aantal jaar terug heeft Esther mij geholpen met de aanschaf van mijn eerste koophuis. Wat ik heel prettig vond en nu op dit moment nog steeds blij mee ben, is dat ze goed heeft gekeken en doorgevraagd naar mijn profiel en wensen. Ik zit nu met een hypotheekvorm die nog steeds bij mij en de huidige maatschappij past.

Lex & Lilian – 23 september 2012

Eind eerste helft 2008 met Esther in contact gekomen vanwege het voornemen om ‘kleiner’ te gaan wonen en te genieten van de opbrengst/overwaarde uit onze toenmalige woning.
Niet wetende welke mogelijkheden er zijn en hoe dit aan te pakken heeft Esther onze wensen aangehoord en een ons passend financieel plan opgezet en geïnitieerd inclusief hypotheek- en verzekeringsadvies.

Medio 2008 hebben wij ons nieuwe optrekje gekocht en de bestaande woning in de verkoop gezet tegen een toen nog gangbare vraagprijs. Kort daarop echter waaide de Amerikaanse crisis op de woningmarkt over en duurde het vervolgens nog 3½ jaar voordat de ‘oude’ woning verkocht werd. Mede door de dubbele lasten, een lagere opbrengst dan verwacht en een onverwachte wending in onze levensomstandigheid moesten wij het beoogde financiële plan bijstellen, waarbij de inmiddels veranderde opstelling binnen de financiële wereld het ons er ook niet makkelijker op maakte.

Ook in dit vervolgtraject heeft Esther ons nauw bijgestaan en de gevreesde schade binnen de perken weten te houden met een slimme koersverandering…
Kernwaarden: Prettig in omgang, luisterend oor, oplossingsgericht en sturend.
Precies wat wij nodig hadden / nog nodig zullen hebben. Mvg Lex & Lilian.

Armand en Inge Kamphuis – 6 0ktober 2012

Esther we kennen je nu al een aantal jaren en we vinden het ontzettend prettig om met jouw samen te werken. Je hebt ons heel goed geholpen met verschillende zaken. Geen telefoontje of bezoekje (met koffie en uiteraard een ‘grote koek’) was te veel. Je uitleg over de hypotheek, verzekeringen, enz. was altijd heel duidelijk. En je bent gewoon recht door zee en heel eerlijk. Iemand waar je echt op kunt bouwen. We weten nu gewoon dat alles goed geregeld is, we hoeven ons daar geen zorgen over te maken.
Esther ga zo door en tot gauw onder het genot van een bakkie koffie. Groetjes Armand en Inge.

Maarten – 15 december 2011

Jouw manier van omgaan met en adviseren voor klanten is een voorbeeld voor hoe het zou moeten. Persoonlijk krijg ik als accountmanager/consultant veel inspiratie van jouw manier van werken. Het gaat jou immers niet om de zak geld, maar om op een verantwoorde manier dromen en wensen voor je relaties mogelijk te maken. Blijf vooral wie je nu bent en wat je nu doet.