Over Mij

Ik ben Esther Bos en jouw aanspreekpunt binnen Keerpunt. Wil je meer weten over mij en mijn manier van werken? Lees dan het stukje hieronder.

Esther Bos

Al sinds 1986 ben ik actief in de financiële dienstverlening. Jaren in loondienst bij tussenpersonen, vanaf 2006 als zelfstandig kantoor. Mijn eigen visie en manier van werken met mijn klanten heeft me tot die stap aangezet. En nu voel ik mij daarin als een vis in het water.

Ik ben best een eigenzinnige dame, die persoonlijk contact met jou als klant belangrijk vindt. Het doorgronden van je financiële situatie en je wensen en doelen is voor mij belangrijk, omdat ik dan creatief en betrokken aan een mooi resultaat kan werken.

Mijn kernwaarden

Esther Bos looking away from the camera smiling.

Esther Bos

Ik ben een eigenzinnige dame die persoonlijk contact met jou als klant belangrijk vindt. Het doorgronden van jouw financiële situatie, wensen en doelen is voor mij van groot belang, omdat ik dan creatief en betrokken aan een mooi resultaat kan werken. 

Sinds 1986 ben ik actief in de financiële dienstverlening. Na jaren in loondienst bij tussenpersonen ben ik sinds 2006 mijn eigen zelfstandig kantoor begonnen. Mijn eigen visie en manier van werken met klanten hebben me ertoe aangezet die stap te zetten. Nu voel ik mij als een vis in het water. 

Mijn kernwaarden

Ik zoek de samenwerking met jou, ik probeer jouw gedachtegang te begrijpen en probeer jou die van mij te laten begrijpen. Sparren, uitzoomen, laten bezinken, bijstellen, je meenemen in het proces: niet een eenzijdig advies dus, maar een resultaat dat past als een jas.

En natuurlijk weet ik ook niet alles en heb ik daarom een netwerk van andere specialisten om me heen die ik kan raadplegen, zoals een notaris, een makelaar, een fiscalist, een boekhoudkantoor, een register executeur, een mediator en een advocaat.

Dus niet alleen als je een huis wilt kopen kun je bij mij terecht, maar ook wanneer er sprake is van bijvoorbeeld een echtscheiding of een overlijden. Samen vinden we dan weer de weg naar boven.

Dit alles betekent ook dat ik van jou je vertrouwen en inzet nodig heb. Daarom vind ik het fijn om een eerste gesprek vrijblijvend te laten plaatsvinden. Op basis daarvan kun je rustig bepalen of je dit traject met mij wilt lopen. En vice versa natuurlijk.. :-)

Jouw doel is mijn uitdaging. 

Ik hoop je binnenkort te mogen begroeten!

Samenwerking

Ik zoek samenwerking met jou en probeer jouw gedachtegang te begrijpen, terwijl ik mijn gedachten aan jou probeer over te brengen. We sparren, zoomen uit, laten ideeën bezinken en stellen bij. Zo neem ik je mee in het proces. Het gaat uiteindelijk niet om een eenzijdig advies, maar om een resultaat dat als een jas bij je past. 

Een Waardevol Netwerk

Natuurlijk weet ik ook niet alles en daarom heb ik een netwerk van andere specialisten om me heen die ik kan raadplegen, waaronder een notaris, een makelaar, een fiscalist, een boekhoudkantoor, een register executeur, een mediator en een advocaat. 

Begripvol en Laagdrempelig

Hoe ga je om met je inkomen? Welke risico's loop je en hoe ga je daarmee om? Vaak is de angst voor tekorten op de korte of lange termijn de reden om bijvoorbeeld verzekeringen af te sluiten of je wensen uit te stellen. Maar is die angst altijd gerechtvaardigd?
Kun je je veiliger voelen door een andere kijk te aan te nemen? En is er dus meer mogelijk dan je misschien denkt? 

Laten we samen de wereld van jouw financiën en gedachten verkennen. Misschien word je er wel gelukkiger van!

Benieuwd naar wie ik ben?

Meer over MijBel Mij direct

'Een Financieel adviseur zoals ze zou moeten zijn!'

Ik werd getipt door makelaar Hans van Rheen en ben iedere dag blij dat Esther Bos voor mij de hypotheek heeft geregeld. Ze is eerlijk (wat je niet altijd wilt horen) vakkundig en kent alle ins en outs. Ze regelt en stelt je gerust. Ze is een financieel adviseur zoals deze zou moeten zijn maar er helaas weinig te vinden zijn...
Woman with brown hair.
José
2 november 2020
's-Hertogenbosch
Meer Reviews

Liever meteen bellen?

Graag! Het neemt drempels weg en je krijgt meteen een indruk van mij en mijn manier van werken.