Reviews

Lees hier hoe mensen mijn service over de jaren heen hebben ervaren.

Lees wat anderen over Keerpunt schreven.
Schrijf zelf een review.

Reviews

Eric & Sylvia

Deskundig, accuraat en professioneel. Esther maakt het verschil.

24/5/24

Zutphen

We zijn heel erg blij dat we Esther hebben leren kennen. Esther hoort het verhaal achter het verhaal, luistert en observeert en is zeer kundig. Stelt vragen waardoor je tot nadenken wordt gezet wat andere / betere mogelijkheden biedt. Hierdoor maakt zij het verschil. Heel veel dank Esther!!!

Ellen

Esther heeft voor mij het onmogelijke, mogelijk gemaakt!

15/4/24

Rietmolen

Vanaf september kwam ik in de rollercoaster die "scheiden" heet terecht. Ik had geen flauw idee wat me te wachten stond, dus toen heb ik op advies, Esther Bos van Keerpunt Advies in de arm genomen. Eigenlijk is het andersom, want vanaf de eerste kennismaking heeft ze mij aan de hand genomen en het hele traject doorgeleid. Niet alleen de financiële rompslomp heeft ze van mij overgenomen om het koophuis (die ik samen met mijn ex-man had) te doorlopen, maar ook nam ze regelmatig contact op om te vragen hoe het met mij ging. Elke keer als ik het niet meer zag zitten, gaf zij mij dat beetje licht aan het einde van de tunnel en zorgde ervoor dat ik weer hoop kreeg. Uiteindelijk is het onmogelijke, mogelijk geworden en heeft Esther het voor elkaar gekregen dat ik kan blijven wonen onder heel prettige voorwaarden. Ik weet niet goed hoe ik je kan bedanken, maar ik ben ontzettend blij en gelukkig dat jij aan mijn zijde stond Esther!

Erik & Mirthe

Maatwerk met persoonlijke aandacht

11/3/24

Deventer

Het was een lang traject van meer dan een jaar om alle financiële zaken rondom ons nieuwbouw-huis goed te regelen. Esther heeft ons daarin perfect bijgestaan met maatwerk en persoonlijke aandacht. We kregen handige adviezen en tips waar wij zelf nooit op zouden zijn gekomen. Bovendien is het prettig dat je tussendoor ook videobellend (op afstand) kan afstemmen, als je agenda niets anders toelaat. Die flexibiliteit is top. Esther, bedankt!

Mathieu Knaven

Esther weet je uit te dagen, te prikkelen en anders over zaken na te denken

28/2/24

Hengelo GLD

De financiële wereld is er een waar je je weg in moet vinden, of je moet weten bij wie je moet aankloppen. Nou dat laatste hebben wij gedaan. Via een vriend hebben we gehoord dat je bij onduidelijkheden of vragen altijd terecht kunt bij Esther. En vragen hadden wij wel. Een droom die altijd een utopie leek: onze eigen woonboerderij met uitzicht over het platteland en ons eigen paard in de achtertuin! Door alles op tafel te leggen en alle scenario’s te doorlopen met Esther, wist ze precies de onduidelijkheden en zelfs de mogelijkheden bloot te leggen om de stap toch te wagen. Vaak ben je nu eenmaal te bang om dit soort beslissingen zelf te maken, met zoveel financiële vraagtekens. Esther wist ons uit te dagen, te prikkelen om anders over zaken na te denken (en ik kan je verzekeren, dan moet je bij mij van goede huizen komen). Buiten het meedenken over de koop/verkoop en de financiering van het nieuwe huis heeft ze onze financiële levensloop weten te doorlopen. Een goed gevoel voor de toekomst, want met kinderen wil je toch zekerheid voor de toekomst. Nu een dag voor de overdracht staan we zelfverzekerd een mooie toekomst tegemoet, in onze woonboerderij.

Aram Adriaanse en Anthony Heidweiller

VERTROUWENWEKKEND EN INSPIREREND ADVIES

23/2/24

Utrecht

We willen Esther graag van harte bedanken voor de geweldige wijze waarop zij ons in de afgelopen periode de weg heeft gewezen en ons op financieel gebied heeft geadviseerd -en veel meer dan dat- bij de koop van ons huis in Eefde. Haar adviezen waren vertrouwenwekkend en inspirerend en dankzij haar durfden we de sprong te wagen naar de aankoop van een tweede huis. Hopelijk blijft zij ons ook bij toekomstige financiële beslissingen adviseren.

Wil je mij helpen?

Schrijf ook een review

Deel je ervaring
Geef je review een titel
Dankjewel voor je review!
Er ging iets mis met het versturen van je review.

Een uitgelichte review van Jan en Annet:

A couple holding a pair of pidgeons
Wij maakten in 2007 kennis met Esther Bos en haar bedrijf Keerpunt Advies via een makelaar, nadat wij in onze persoonlijke situatie ook net een groot keerpunt hadden doorgemaakt. Jan en ik waren drie jaar van elkaar gescheiden geweest, maar we kwamen weer bij elkaar en gaven elkaar voor de 2e keer het jawoord. Wij zochten samen met onze 2 dochters een nieuwe plek om opnieuw te beginnen. Zo vonden we een mooi huis, maar helaas waren de financiële mogelijkheden beperkt en de banken niet echt behulpzaam.

Esther was de eerste persoon die naar het verhaal achter de wens om een huis te kopen luisterde en door haar begrip, haar vertrouwen in ons en haar daadkrachtige manier van werken, was zij degene die er uiteindelijk voor gezorgd heeft dat wij inmiddels al 7 jaar met veel plezier in ons koophuis wonen met ons gezin.

Ook in de afgelopen paar jaar, stond zij ons bij in de verandering van onze financiële situatie na o.a. het ontslag van mijn man bij zijn werkgever met alle gevolgen van dien.

Esther doet haar bedrijfsnaam eer aan en is voor ons en voor vele anderen een echt keerpunt als het gaat om financiële vraagstukken en oplossingen en alles wat hier mee te maken heeft. Zij neemt de tijd voor haar klanten en komt haar woord te allen tijde na.
Jan en Annet
1/5/14 Dieren
Keerpunt Advies Logo