Reviews

Lees hier hoe mensen mijn service over de jaren heen hebben ervaren.

Lees wat anderen over Keerpunt schreven.
Schrijf zelf een review.

Reviews

Erik & Mirthe

Maatwerk met persoonlijke aandacht

11/3/24

Deventer

Het was een lang traject van meer dan een jaar om alle financiële zaken rondom ons nieuwbouw-huis goed te regelen. Esther heeft ons daarin perfect bijgestaan met maatwerk en persoonlijke aandacht. We kregen handige adviezen en tips waar wij zelf nooit op zouden zijn gekomen. Bovendien is het prettig dat je tussendoor ook videobellend (op afstand) kan afstemmen, als je agenda niets anders toelaat. Die flexibiliteit is top. Esther, bedankt!

Mathieu Knaven

Esther weet je uit te dagen, te prikkelen en anders over zaken na te denken

28/2/24

Hengelo GLD

De financiële wereld is er een waar je je weg in moet vinden, of je moet weten bij wie je moet aankloppen. Nou dat laatste hebben wij gedaan. Via een vriend hebben we gehoord dat je bij onduidelijkheden of vragen altijd terecht kunt bij Esther. En vragen hadden wij wel. Een droom die altijd een utopie leek: onze eigen woonboerderij met uitzicht over het platteland en ons eigen paard in de achtertuin! Door alles op tafel te leggen en alle scenario’s te doorlopen met Esther, wist ze precies de onduidelijkheden en zelfs de mogelijkheden bloot te leggen om de stap toch te wagen. Vaak ben je nu eenmaal te bang om dit soort beslissingen zelf te maken, met zoveel financiële vraagtekens. Esther wist ons uit te dagen, te prikkelen om anders over zaken na te denken (en ik kan je verzekeren, dan moet je bij mij van goede huizen komen). Buiten het meedenken over de koop/verkoop en de financiering van het nieuwe huis heeft ze onze financiële levensloop weten te doorlopen. Een goed gevoel voor de toekomst, want met kinderen wil je toch zekerheid voor de toekomst. Nu een dag voor de overdracht staan we zelfverzekerd een mooie toekomst tegemoet, in onze woonboerderij.

Aram Adriaanse en Anthony Heidweiller

VERTROUWENWEKKEND EN INSPIREREND ADVIES

23/2/24

Utrecht

We willen Esther graag van harte bedanken voor de geweldige wijze waarop zij ons in de afgelopen periode de weg heeft gewezen en ons op financieel gebied heeft geadviseerd -en veel meer dan dat- bij de koop van ons huis in Eefde. Haar adviezen waren vertrouwenwekkend en inspirerend en dankzij haar durfden we de sprong te wagen naar de aankoop van een tweede huis. Hopelijk blijft zij ons ook bij toekomstige financiële beslissingen adviseren.

Pierre en Mieke Stakenborg

Waarom wij Esther zeker zullen vragen om ons weer bij te staan ? Lees verder.

26/1/24

Stein

Wij hebben via onze dochter contact gezocht met Esther om diverse privé en zakelijke onderwerpen te bespreken. Esther heeft namelijk naar volle tevredenheid haar hypothecaire zaken geregeld. Vanaf het eerste contact merkten wij haar betrokkenheid en klantgerichtheid om de in beeld komende onderwerpen te adresseren. Naast onze hypothecaire zaken heeft zij op zeer deskundige wijze ons door de papieren labyrint van lijfrentes en bijbehorende verzekeringen geloodst. De zeer prettige en overtuigende samenwerking heeft tot maatwerk adviezen geleid waar wij nu dankbaar gebruik van kunnen maken. Het heeft ons rust gebracht en perspectief gecreëerd bij de invulling van onze toekomstige wensen. Esther is volhardend en doelgericht en weet op bijzonder fijne wijze de beoogde doelen te bereiken. Onze samenwerking heeft ca. 18 maanden geduurd en gedurende deze periode hebben wij haar leren kennen als een oprecht en warm persoon die alléén onze belangen voor ogen had. Buitengewone mooie eigenschappen van een persoonlijke adviseur. Daarom , bij eventuele toekomstige ontwikkelingen, zullen wij Esther zeker weer vragen om ons bij te staan. Bedankt Esther.

Jan en Annet de Jong

Esther is zeer kundig en betrouwbaar en een prettig persoon

5/1/24

Veenendaal

Wij kennen Esther al heel wat jaren. Bij de koop van ons vorige huis was zij onze rots in de branding! Nadat Jan en ik een aantal jaren uit elkaar waren geweest, maakten wij een nieuwe start samen met onze 2 dochters destijds. Esther heeft ervoor gezorgd dat wij ons toenmalige huis kochten en geloof ons dat was een hele uitdaging! In die 12 jaar stond zij ons bij in tijden van baanverlies door een ernstig ongeval van Jan met alle financiele consequenties van dien. Bijna 4 jaar geleden kochten we met inmiddels 3 dochters een nieuwere woning met meer ruimte voor alle gezinsleden. Een nieuwe hypotheek en 2 verbouwingen verder, was Esther steeds weer degene die adviseerde, uitzocht en de (financiele) klus steeds weer op de beste manier voor ons klaarde. Kortom: Esther is: betrouwbaar, kundig, integer; zij luistert goed naar de wensen en zij heeft met haar lange ervaring altijd een goed en passend advies voor elke specifieke situatie. Wij kunnen haar aan iedereen van harte aanbevelen! Jan en Annet de Jong, Veenendaal

Wil je mij helpen?

Schrijf ook een review

Deel je ervaring
Geef je review een titel
Dankjewel voor je review!
Er ging iets mis met het versturen van je review.

Een uitgelichte review van Jan en Annet:

A couple holding a pair of pidgeons
Wij maakten in 2007 kennis met Esther Bos en haar bedrijf Keerpunt Advies via een makelaar, nadat wij in onze persoonlijke situatie ook net een groot keerpunt hadden doorgemaakt. Jan en ik waren drie jaar van elkaar gescheiden geweest, maar we kwamen weer bij elkaar en gaven elkaar voor de 2e keer het jawoord. Wij zochten samen met onze 2 dochters een nieuwe plek om opnieuw te beginnen. Zo vonden we een mooi huis, maar helaas waren de financiële mogelijkheden beperkt en de banken niet echt behulpzaam.

Esther was de eerste persoon die naar het verhaal achter de wens om een huis te kopen luisterde en door haar begrip, haar vertrouwen in ons en haar daadkrachtige manier van werken, was zij degene die er uiteindelijk voor gezorgd heeft dat wij inmiddels al 7 jaar met veel plezier in ons koophuis wonen met ons gezin.

Ook in de afgelopen paar jaar, stond zij ons bij in de verandering van onze financiële situatie na o.a. het ontslag van mijn man bij zijn werkgever met alle gevolgen van dien.

Esther doet haar bedrijfsnaam eer aan en is voor ons en voor vele anderen een echt keerpunt als het gaat om financiële vraagstukken en oplossingen en alles wat hier mee te maken heeft. Zij neemt de tijd voor haar klanten en komt haar woord te allen tijde na.
Jan en Annet
1/5/14 Dieren
Keerpunt Advies Logo