Reviews

Lees hier hoe mensen mijn service over de jaren heen hebben ervaren.

Lees wat anderen over Keerpunt schreven.
Schrijf zelf een review.

Reviews

Michel en Karin

‘Aanrader: Esther werkt grondig, helder en maakt alles top in orde’

15/9/23

11/1/22

Dieren

Wij zijn via mijn zus en zwager in contact gekomen met Esther. Omdat zij erg tevreden waren hebben wij ook een afspraak gemaakt. Esther gaat voor de grondige aanpak. Ze maakt je bewust van de financiële situatie en betrekt je heel goed bij het hele proces. Haar uitleg is helder en rustig. Ze neemt de tijd en gaat net zolang door tot alles top in orde is. Wij zijn erg tevreden over het advies en uiteindelijk oversluiten van onze hypotheek. Wij raden de samenwerking met Esther dan ook van harte aan.

Erika en Bram

‘Esther beet zich er in vast. En ja hoor ze kreeg het voor elkaar….’

15/9/23

25/11/21

Zutphen

Via via zijn wij terecht gekomen bij Esther, en hadden vanaf het eerste gesprek al gelijk vertrouwen in haar. Laten we eerlijk zijn… Je moet toch je hele hebben en houden op tafel leggen. En bij ons zat het ook nog heel ingewikkeld in elkaar doordat mijn man afgekeurd is en over 12 jaar zijn pensioen krijgt! Maar Esther beet zich er in vast, wij hadden de hoop al n beetje opgeven eerlijk gezegd, maar ze probeerde het gewoon weer bij n ander.. En ja hoor ze kreeg het voormekaar…. Zoo blij want we kunnen nu ook nog de badkamer verbouwen… Eindelijk n wc boven en n nieuwe keuken en n nieuwe vloer! Esther super bedankt voor alles, en komen n volgende keer zeker terug bij jouw!!

Dennis & Naomi

‘Als we in de toekomst weer verhuizen dan vragen wij haar zeker nog een keer’

15/9/23

25/5/21

Deventer

Wij hebben nu voor de 2e keer ervaring met Esther Bos. Esther is een heel erg gemotiveerde en aardige vrouw die haar vak heel goed verstaat. Esther regelt het financiële plaatje van a tot z, wij zijn wederom heel goed geholpen en we zijn meer dan tevreden. Mochten we in de toekomst nogmaals willen verhuizen dan vragen wij Esther zeker nog een keer voor het financiële plaatje van de hypotheek!

Sylvia

‘Esther heeft alle geduld, is eerlijk en regelt alles voor je!!’

15/9/23

6/4/21

Deventer

Ik heb net de vorige reviews gelezen en kan me daar helemaal in vinden. Esther heeft mij heel goed geholpen op financieel gebied, o.a. hypotheek overzetten naar een andere bank, en ik weet nu wanneer ik kan stoppen met werken. Esther heeft alle geduld is eerlijk en regelt alles voor je!! Voor vragen kan je altijd bij haar terecht tis nooit te veel. Ze is echt goed in haar werk. Ik kan haar iedereen aanraden!! Bij het nabespreken kreeg ik een heel boekwerk over hoe de situatie was, wat de wensen waren en hoe de situatie nu is. Zo’n zorgvuldig naslagwerk, ook om over jaren in terug te zien op een begrijpelijke manier. Bij het afsluiten van de nieuwe hypotheek kreeg ik ook nog een práchtige bos bloemen van haar. Kortom Esther nogmaals bedankt voor al je hulp voor nu en in de toekomst

Cobie

‘Esther is goed: helder, duidelijk en geen druk om te beslissen’

15/9/23

3/1/21

Zutphen

Ik was al een paar keer bezig geweest om te kijken of ik mijn hypotheek over kon sluiten. Steeds liep ik aan tegen de in mijn ogen hoge boeterente en dat schrok mij af. Tot ik van iemand het adres kreeg van Esther. We maakten een afspraak. Zij liet mij al snel de mogelijkheden zien, heel helder en duidelijk. Toch overviel het mij en ik wilde tijd om erover na te denken. Dat gaf ze mij ook. Toen het mij duidelijk was dat ik dit wilde, heb ik opnieuw contact opgenomen. Ik heb duidelijke voorstellen gekregen en ook de consequenties kwamen helder op papier. Inmiddels is mijn hypotheek overgesloten en ik ben er heel blij mee. Ik vind Esther heel goed, omdat ze helder en duidelijk is en geen druk op je legt om te beslissen. Bovendien komt alles op papier te staan. Je kunt het ten alle tijde nalezen.

Wil je mij helpen?

Schrijf ook een review

Deel je ervaring
Geef je review een titel
Dankjewel voor je review!
Er ging iets mis met het versturen van je review.

Een uitgelichte review van Jan en Annet:

A couple holding a pair of pidgeons
Wij maakten in 2007 kennis met Esther Bos en haar bedrijf Keerpunt Advies via een makelaar, nadat wij in onze persoonlijke situatie ook net een groot keerpunt hadden doorgemaakt. Jan en ik waren drie jaar van elkaar gescheiden geweest, maar we kwamen weer bij elkaar en gaven elkaar voor de 2e keer het jawoord. Wij zochten samen met onze 2 dochters een nieuwe plek om opnieuw te beginnen. Zo vonden we een mooi huis, maar helaas waren de financiële mogelijkheden beperkt en de banken niet echt behulpzaam.

Esther was de eerste persoon die naar het verhaal achter de wens om een huis te kopen luisterde en door haar begrip, haar vertrouwen in ons en haar daadkrachtige manier van werken, was zij degene die er uiteindelijk voor gezorgd heeft dat wij inmiddels al 7 jaar met veel plezier in ons koophuis wonen met ons gezin.

Ook in de afgelopen paar jaar, stond zij ons bij in de verandering van onze financiële situatie na o.a. het ontslag van mijn man bij zijn werkgever met alle gevolgen van dien.

Esther doet haar bedrijfsnaam eer aan en is voor ons en voor vele anderen een echt keerpunt als het gaat om financiële vraagstukken en oplossingen en alles wat hier mee te maken heeft. Zij neemt de tijd voor haar klanten en komt haar woord te allen tijde na.
Jan en Annet
1/5/14 Dieren
Keerpunt Advies Logo