Reviews

Lees hier hoe mensen mijn service over de jaren heen hebben ervaren.

Lees wat anderen over Keerpunt schreven.
Schrijf zelf een review.

Reviews

José

‘Een financieel adviseur zoals deze zou moeten zijn’

15/9/23

2/11/20

s-Hertogenbosch

Ik werd getipt door makelaar Hans van Rheen en ben iedere dag blij dat Esther Bos voor mij de hypotheek heeft geregeld. Ze is eerlijk (wat je niet altijd wilt horen) vakkundig en kent alle ins en outs. Ze regelt en stelt je gerust. Ze is een financieel adviseur zoals deze zou moeten zijn maar er helaas weinig te vinden zijn…..

Liesbeth

‘Keerpunt maakt echt het verschil’

15/9/23

24/10/20

Rha

Bij diverse banken een poging gedaan om een passende financiering te krijgen maar zonder resultaat. Esther had écht oog voor onze bijzondere persoonlijke situatie, luisterde goed, en wist goed gedocumenteerd een betrouwbare financier te vinden waardoor onze woonwens in vervulling kon gaan. Zij heeft voor ons écht het verschil gemaakt.

Marcel en Christina

‘Positief naar een toekomst kijken met weinig financiële zorg’

15/9/23

1/7/20

Dieren

Nadat Esther 2 jaar geleden onze dochter prima geholpen heeft bij het krijgen van een hypotheek voor haar nieuwe woning, hebben wij in april contact met haar opgenomen i.v.m. het oversluiten van onze spaar hypotheek. Waar wij dachten dat het lastig zou zijn om deze hypotheek open te breken en om te zetten naar een hypotheek met een veel lagere rente, zag Esther geen probleem. Zij werkte soms tot in de late uurtjes om een gunstige rente te krijgen. Vandaag bij de notaris alles ondertekend, zo blij, een lage maandlast en voor 30 jaar, wij kunnen positief naar een toekomst kijken met weinig financiële zorg. We vertellen iedereen in onze omgeving dat we het zo getroffen hebben met haar. Esther bedank voor alles 😁

Gertie & Ellen

‘Betrokken, betrouwbaar, deskundig; goede financieel adviseur’

15/9/23

12/6/20

Spankeren

Esther heeft voor ons uitgezocht of het rendabel was om onze bestaande hypotheek over te sluiten gezien de rente behoorlijk gedaald was. Dit bleek zeker zo te zijn en Esther is hiermee aan de slag gegaan. Zij heeft dit traject van A tot Z samen met ons doorlopen. Esther voelde voor ons heel betrokken, betrouwbaar en is zeer deskundig. Mochten we in de toekomst nog eens financieel advies nodig hebben dan zullen we Esther zeker bellen !! Mocht iemand ons eens vragen naar een goede financieel adviseur dan zullen we ook zeker doorverwijzen naar Esther !!

Ine

‘Zonder zorg kan ik nu heerlijk gaan genieten’

15/9/23

12/6/20

s-Hertogenbosch

Nadat ik een aantal hypotheekverstrekkers geraadpleegd had kwam ik per toeval via een kennis uit bij Keerpunt. En dat was ongeveer ruim anderhalf jaar geleden. Meteen had ik er een goed gevoel bij. Iemand die mijn situatie begreep. Conclusie was ook dat het nog niet het goede moment was om over te sluiten om voldoende rendement ervan te hebben. Beter was het om een gunstiger moment uit te kiezen. Ik had een aflossingsvrije hypotheek tegen een behoorlijk rente. Door rentemiddeling had ik die rente wel wat omlaag gekregen, maar nog zat ik vast aan een redelijk hoge rente en daardoor ook een hoge boeterente. Het contact met Keerpunt verliep prettig, ongedwongen en duidelijk. Nadat ik een paar keer contact had gehad met Keerpunt werd ik ik plots in maart jl gebeld door Esther Bos van Keerpunt. Nu zou het een goed moment zijn omdat de rente historisch laag was. Ik twijfelde. Nu in Coronatijd? Na lang wikken en wegen en op een prettige manier in overleg met Esther, heb ik uiteindelijk de knoop doorgehakt. Ik ben 72, met mijn maandelijks inkomen en de hoge hypotheekrente was het heel zuinig aandoen. Gisteren heb ik bij de notaris de oversluiting van de hypotheek via Keerpunt bij een andere hypotheekverstrekker getekend en het voelt geweldig goed! Ik ben blij dat ik het gedaan heb. Mijn aflossingsvrije hypotheek loopt nu 20 jaar door tegen een hele lage rente, waardoor ik maandelijks een stuk ruimer in mijn bestedingsbudget zit. De boeterente heb ik wel moeten betalen, maar nu hoef ik me geen zorgen meer te maken als de rentebemiddelijks-periode afgelopen is. Zonder zorg kan ik nu heerlijk gaan genieten! Dank je wel Esther Bos van Keerpunt.

Wil je mij helpen?

Schrijf ook een review

Deel je ervaring
Geef je review een titel
Dankjewel voor je review!
Er ging iets mis met het versturen van je review.

Een uitgelichte review van Jan en Annet:

A couple holding a pair of pidgeons
Wij maakten in 2007 kennis met Esther Bos en haar bedrijf Keerpunt Advies via een makelaar, nadat wij in onze persoonlijke situatie ook net een groot keerpunt hadden doorgemaakt. Jan en ik waren drie jaar van elkaar gescheiden geweest, maar we kwamen weer bij elkaar en gaven elkaar voor de 2e keer het jawoord. Wij zochten samen met onze 2 dochters een nieuwe plek om opnieuw te beginnen. Zo vonden we een mooi huis, maar helaas waren de financiële mogelijkheden beperkt en de banken niet echt behulpzaam.

Esther was de eerste persoon die naar het verhaal achter de wens om een huis te kopen luisterde en door haar begrip, haar vertrouwen in ons en haar daadkrachtige manier van werken, was zij degene die er uiteindelijk voor gezorgd heeft dat wij inmiddels al 7 jaar met veel plezier in ons koophuis wonen met ons gezin.

Ook in de afgelopen paar jaar, stond zij ons bij in de verandering van onze financiële situatie na o.a. het ontslag van mijn man bij zijn werkgever met alle gevolgen van dien.

Esther doet haar bedrijfsnaam eer aan en is voor ons en voor vele anderen een echt keerpunt als het gaat om financiële vraagstukken en oplossingen en alles wat hier mee te maken heeft. Zij neemt de tijd voor haar klanten en komt haar woord te allen tijde na.
Jan en Annet
1/5/14 Dieren
Keerpunt Advies Logo